Flot og farverig påfugl

To spændende og sjove aktiviteter for hele familien

Hvis du skal finde nogle gode aktiviteter at lave sammen med familien, så er det klart, at det skal være noget, som alle kan være med på. Det kan være, at du skal overveje, om det kunne være noget med enten en omgang fodboldgolf eller en tur i zoologisk have?

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor begge dele er gode aktiviteter for hele familien.

Danmark har mange zoologiske haver

Det kan være skønt at tage i zoologisk have, og det er også skønt, at zoologisk have er noget, som du kan finde rigtig mange steder. Du kan f.eks. tage i zoologisk have i Odense, Aalborg og København. Herudover findes der ganske mange mindre zoologiske haver rundt omkring i hele landet.

Derfor er zoologisk have godt med børn

Zoologisk have er et fantastisk sted at tage børn med hen, fordi det er vigtigt, at børn lærer noget om dyr, og at de også ser dem andre steder end gennem en skærm eller som animeret. Det er dejligt, at det kan være så let at give sine børn så stor en oplevelse. Derudover er det også en aktivitet, der heller ikke er kedelig for de voksne, og det er netop det, der er med til at gøre det helt perfekt – zoo er et sted for hele familien.

Skal det være zoologisk have eller fodboldgolf?

Det er klart, at der måske er mindre aldre, der kan være med i zoologisk have at sammenligne med fodboldgolf, hvor man alligevel skal kunne lidt. Men det kan også være, at fodboldgolf er det helt rette for dig og din familie. Du kan blive lidt klogere på, hvad det er for noget, hvis du læser med videre. Så finder du måske ud af, om I skal i zoologisk have eller spille fodboldgolf – eller måske endda kunne tænke jer begge dele.

Hvad er det lige, fodboldgolf er for noget?

Du har med garanti hørt om fodbold, og du har med garanti hørt om golf. Så nu skal du bare forestille dig, at man spiller golf med en fodbold i stedet for med en golfbold (og sparker til bolden i stedet for at slå med en kølle). Det fungerer langt fra altid, når man laver en fusion af noget, men det gør det faktisk i dette tilfælde. Er det noget, som du skal prøve?

Du behøver ikke at være god til fodbold

Der er dem, der næsten bliver skræmte bare de hører ”fodbold”, fordi det kan være noget, som man er ekstremt dårlig til. Men du skal ikke bekymre dig om dine fodboldevner i forhold til fodboldgolf. Her gør det virkelig ikke noget, hvis du ikke er god til fodbold – eller golf, for den sags skyld. Man spiller trods alt også for at have det sjovt. Du gør vel heller ikke kun de ting, som du er god til, gør du? Så bliver man aldrig bedre til noget, der er nyt.

Gør en lille konkurrence ud af det

Men selvom man spiller for at have det sjovt, så kan det jo også være sjovt, at man har en lille konkurrence, hvor man konkurrerer om, hvem der kan få flest point i fodboldgolf. Det kan endda være, at der skal være noget ekstra at kæmpe for, så der er nogen, der har taget en præmie med. Ellers er æren naturligvis altid en sejr i sig selv.

Du kan læse meget mere om fodboldgolf i artiklen her.

Slå to fluer med et smæk

Hos Nymarksminde i Vodskov i det nordlige Jylland kan du faktisk slå to fluer med et smæk. Her er der nemlig både en rigtig fin lille zoologisk have (mini-zoo) samt en stor 18-hullers fodboldgolfbane. På den måde kan du kombinere tingene og opleve begge dele på samme sted.

Oveni dyrene og fodboldgolf rummer Nymarksminde også både et legeland samt store opholdsarealer, så man f.eks. kan medbringe sin egen frokost eller kaffe og kage og nye nogle timer i hinandens selskab i skønne omgivelser.

Har I overvejet en familietur med fælles aktiviteter, hr I altså nu to gode bud at overveje nærmere. Uanset hvad I vælger, kan det næsten kun blive en god oplevelse.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *