fodboldgolf er blevet populært

Fodboldgolf hitter hos danskerne

Sport har i Danmark stort set altid været et hit. Enten er man vild med at se det i fjernsynet, eller også dyrker man det selv. Det er selvfølgeligt helt individuelt hvor meget man går op i det. For nogle er det en seriøst ting, mens det for andre blot bliver dyrket grundet motion eller det sociale aspekt i det. Men langt de fleste har på et eller andet tidspunkt været i berøring med en eller flere sportsgrene. Enten fordi de selv har dyrket det, eller fordi de måske selv har fået børn, som dyrker sport.

Mange forskellige sportsgrene

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige sportsgrene, og vi kender alle de mest populære så som fodbold, håndbold, svømning og badminton. De fleste unge har dyrket en eller anden form for sport i deres liv, og for nogle hænger det så ved oppe i de senere år.

Ud over de traditionelle sportsgrene, findes der også rigtig mange andre forskellige sportsgrene, som er rigtig spændende at prøve kræfter med. Fodboldgolf hitter eksempelvis rigtig meget hos danskerne.

Lidt ligesom at kombinere golf og fodbold

Måske har du ikke hørt om fodboldgolf før? Spillet er fantastisk, og det er allerede elsket af rigtig mange. Som navnet så fint antyder, så er det et sammentræk mellem fodbold og golf, hvilket betyder, at man har mulighed for at nyde begge sportsgrene i én. Det betyder dog ikke, at man nødvendigvis er god til det, bare fordi man har været vant til enten golf eller fodbold. Det handler om så meget andet end blot at være dygtig til en sportsgren, hvilket også gør sportsaktiviteten ekstra attraktiv for danskerne. Kort sagt går det ud på, at man på en bane med udfordringer, lige som i f.eks. minigolf, skal have en bold på størrelse med en fodbold i de rigtige huller. Man bruger dog ikke køller, lige som man gør i normal golf. Men i stedet skal man skyde fodboldene i hullerne med fødderne.

Alle kan være med

Fodboldgolf er en sjov aktivitet, hvor næsten alle kan være med. Og selvom mor eller mormor måske ikke er vant til at spille hverken fodbold eller golf, handler det i denne situation lige så meget om præcision som det handler om, at kunne skyde hårdt til bolden.

Som familie er et spil fodboldgolf en hyggelig ting at kunne foretage sig sammen, og det er efterhånden blevet en tradition for rigtig mange i Danmark at dyrke fodboldgolf, når man mødes og skal have en hyggelig dag sammen.

Bliver også brugt på arbejdspladser

Mange arbejdspladser bruger også fodboldgolf som en hyggelig aktivitet i forbindelse med den årlige firmafest, eller i andre anledninger, hvor man har behov for at lave noget, hvor man rigtig kan blive rystet sammen. En omgang fodboldgolf giver næsten altid anledning til en masse latter og udfordringer for de fleste, samtidig med, at man kan have det sjovt med at konkurrere med hinanden indbyrdes – på en hyggelig måde vel og mærket.

Derudover er fodboldgolf også en hyggelig beskæftigelse, hvis man som familie gerne vil nyde samværet med hinanden en weekend, men måske ikke helt ved, hvad man skal foretage sig.

Fodboldgolf kan være medvirkende til at gøre sammenholdet på både arbejdspladsen og i familien bedre, da man kommer ud og får sig en oplevelse ud over det sædvanlige, sammen. Man kan næsten gøre det til en heldagstur, da man så kan medbringe madpakker, når man farer ud mod den nærmeste fodboldgolfbane.

Der er efterhånden mange baner

Efterhånden er der blevet etableret ganske mange fodboldgolfbaner rundt omkring i det danske land, så det er ikke svært at finde én i nærheden, hvis man gerne vil i gang og prøve det.

Mange af fodboldgolfbanerne er blevet etableret i naturskønne områder og ofte også på steder, hvor man kan prøve andre aktiviteter lige som eksempelvis her hos Nymarksminde i Vodskov i det nordlige Jylland.

Der er ikke mange gode undskyldninger for ikke at prøve en omgang fodboldgolf. Så inviter familien eller kollegaerne fra arbejde med på en tur – det vi I ikke fortryde.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *