E-cigaretter er billigere og sjovere end traditionelle cigaretter

Der kan nævnes utallige fordele ved det, at kvitte smøgerne og købe sig en e-cigaret i stedet. I løbet af de sidste par år, har e-cigaretterne gjort sig særligt bemærket på det danske marked, og det er der bestemt ikke noget at sige til. Udover at e-cigaretten ikke er sundhedsskadelig på samme niveau som en traditionel cigaret er, så er det blot én af de væsentligste grunde til, at e-cigaretten efterhånden overhaler de traditionelle cigaretter i popularitet.

Der kan spares penge ved at skifte til e-cigaretter

Selvom at alt ikke skal handle om penge, så er e-cigaretten faktisk også en del billigere at bruge, hvilket helt sikkert også er én af grundene til, at flere og flere vælger at skifte cigaretpakken ud med e-cigaretten. For det første er traditionelle cigaretter pålagt en masse afgifter, når man skal betale for dem, hvilket er én af grunden til, de er så dyrere herhjemme i Danmark kontra i udlandet. Når du derimod vælger at købe dig en e-cigaret, slipper du nemlig for disse ekstra afgifter. Du vil hurtigt kunne se en forskel på dit månedsbudget, når du skifter cigaretterne ud med en e-cigaret. Da en gennemsnitdansker ryger cirka 20 cigaretter om dagen, vil du nemt kunne nå op på en besparelse på 10.000 kr. om året. Prøv blot at se priseksemler på e-cigaretter her hos smartsmoke.dk.

Rygere har helt sikkert ofte skulle lytte til, at andre har skulle belære dem om hvor dyrt det er at ryge, og det af den grund er super dumt at gøre. Det kan de slippe for nu, hvilket helt sikkert også er en rigtig god grund til, at investere i en e-cigaret. Penge er selvfølgelig ikke alt i denne verden, men alligevel er alle glade for at kunne spare penge, hvilket heller ikke er underligt.

Med en e-cigaret kan du i allerhøjeste grad spare en masse penge, så hvis du er nærig eller blot kan se, at din konto hurtigt bliver rippet, fordi du køber nye cigaretpakker dagligt, så bør du bestemt overveje at skifte til en e-cigaret.

Rygning bliver også sjovere med en e-cigaret

E-cigaretten har efterhånden gjort sit store indtog på det danske marked, hvilket slet ikke er nogen overraskelse. Rigtig mange kvitter smøgerne, og anskaffer sig nemlig i stedet en e-cigaret. Der kan være mange gode grunde til, at e-cigaretten er en bedre idé end smøgerne, men vigtigst af alt: Rygning bliver sjovere med en e-cigaret.

Mange forbinder det, at ryge, med noget rigtig skidt. Det er i sig selv også rigtig usundt, men rygning med en e-cigaret skader slet ikke på samme måde, så det er en del sundere og sjovere på samme tid.

Der er en masse valgmuligheder mht. væsker, se f.eks. bare det store udvalg her hos smartsmoke.dk, hvilket er det, der gør rygningen en del sjovere. Du kan i dag finde utallige af smagsvarianter på nettet og rundt omkring hos forhandlere, hvilket giver dig mulighed for, at finde netop den smag, du allerbedst kan lide.

Derudover har designet også noget at sige, da det også er med til at gøre e-cigaretten sjovere end normale cigaretter. Traditionelle cigaretter, som vi kender dem, ligner sig selv, uanset hvilken pakke og hvilke mærke, du køber dem fra. En e-cigaret kan fås i flere forskellige designs og farver, så du kan vælge den farve og det design, som passer bedst til dig og din stil. Hvis du f.eks. elsker lyserød, så kan du finde et utal af e-cigaretter i netop den farve, så det gør bestemt også rygningen en tand sjovere, når du selv kan vælge mellem en masse forskellige designs og farver, og dermed personliggøre din e-cigaret på en helt speciel måde. Derudover kan du også eksempelvis vælge e-cigaretten i den farve, din yndlingskjole har, så du kan have den med til fest og så matche.

Overordnet set er der mange fordele ved at eje en e-cigaret, da det som førnævnt både er sundere og udadtil har et sjovere og mere strålende look.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *